Waarom de wereld zou eindigen zonder online cursussen

door jul 1, 2018BLOG, Ondernemen, Online Cursussen0 Reacties

Aan het einde van dit artikel weet je waarom online cursussen het verschil kunnen betekenen. Een verschil tussen comfortabel leven en een leven waarin je tegen dezelfde grenzen aan blijft lopen zonder vooruitgang. 

zonder online cursussen

Huh, wat heeft het einde van de wereld, de zogenaamde Apocalypse, te maken met online cursussen? Ik zal het uitleggen.

In het Nederlands verwijst het woord apocalyps nu algemeen naar het eind van de wereld. Maar van oorsprong is een apocalyps een onthulling van kennis of een openbaring. Hiermee wordt verwezen naar het nieuwe testament. Het nieuwe testamant is een boek waarin de ultieme overwinning van het goede over het slechte beschreven wordt. En dat is het einde van de de huidige wereld.

De meeste kennisondernemers leven nu in een wereld waarin ze moeite hebben met het genereren van nieuwe potentiële klanten, ze vinden het lastig om de potentiële klanten te converteren naar betalende klanten en ze hebben een uitdaging in het aanbieden van hun dienst aan meerdere mensen tegelijk. Kortom hun bedrijf is nu niet schaalbaar. Ze zitten vast in hard werken. Hebben weinig tijd en ruimte in hun schema om ideeën uit te werken. Hierdoor raken ze, vaak onbewust, verwijderd van dat waar ze het beste in zijn: mensen helpen.

Ze verlangen naar comfortabel leven met voldoende inkomsten. Ze willen zelfvoorzienend zijn en een verdienmodel hanteren dat bij hun levensstijl past. Een levensstijl waarin een hoeveelheid beschikbare tijd niet bepaald hoe gelukkig men is, waarin ze meer mensen verder kunnen helpen en meer geld verdienen.

Wat ze nodig hebben

Wat ze nodig hebben is het overwinnen van hun huidige wereld. Doen ze dat niet dan eindigt hun wereld. Misschien niet met een knal maar wel via een langzame spirituele dood.

Als ze hun huidige wereld overwinnen stappen ze in een nieuwe wereld waarin hun verlangens werkelijkheid worden en hun bedrijf schaalbaar. In dit artikel geef ik jou nog meer tactieken om je bedrijf schaalbaar te maken. Met een schaalbaar bedrijf wordt je leven comfortabeler.

De eerste stap

De eerste stap is starten met de apocalyps. Onthul je kennis aan de wereld. Start met het opschrijven van alle kennis die je in je hebt. Dat is de sleutel naar het schaalbaar maken van je business. Daarna ga je deze kennis in een product gieten in de vorm van een online cursus. Dit product kun je herhaalbaar verkopen zonder er meerwerk aan te hebben. Op deze manier help je meer mensen tegelijk bij het bereiken van hun resultaat.

VideoCursusOnline kan jou concreet helpen met het productiseren van je kennis. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van je producten via je eigen online training website. We maken op maat online cursussen waar mensen graag aan beginnen, stappen in maken en resultaten mee bereiken. Laagdrempelig kennismaken doe je via een online sessie.