Ik hou van websites, ik hou van online cursussen, ik ben dol op het helpen en inspireren van mensen en ik heb het geluk gehad om een succesvolle carrière rond alle drie te kunnen bouwen.

VideoCursusOnline is mijn persoonlijke streven om ondernemers en organisaties te helpen die graag een website, leeromgeving of online cursus op maat willen hebben!

Voor wie

 Mijn naam is Onne Kierkels en VideoCursusOnline is mijn onderneming. Ik help ondernemers die willen groeien en hun medewerkers en klanten online willen laten leren.

 De ervaring leert dat mijn klanten graag eerst starten met een (online cursus) website. Door met het website proces te starten komt er enorm veel helderheid in de plannen van de ondernemer. 

 • Ondernemers willen graag een online product hebben dat ze herhaaldelijk kunnen verkopen met minder inspanningen.
 • Ondernemers willen graag een online (blended)leertraject hebben waar klanten hun doelen mee behalen en waarmee de ondernemer zijn bedrijfsdoelen mee bereikt.

   

   

   

  Samenwerken

  Samenwerken om verder te komen doe je met mensen die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw doelen. 

  Mijn achtergrond als vormgever, fotograaf en sociaal pedagogisch hulpverleners zet ik allemaal in bij VideoCursusOnline. Dit is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit doe ik met passie en plezier.

  Ik ben een kartrekker met overzicht, die zich erg makkelijk en goed kan inleven in de ondernemer en klanten. Daarnaast ben ik in staat om iets mooier en functioneler te maken. Deze talenten zet ik met heel veel plezier in voor ondernemers. Dat is voor veel van mijn klanten de hoofdreden waarom ze bij mij komen.

  Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

  Waarden

  Met VideoCursusOnline maak ik online cursussen op maat waar deelnemers graag aan beginnen, actie in blijven zetten en resultaten mee behalen. Dit doen we vanuit drie waarden: Creatief, inspireren en geven

  Creatief

  In creatieve leerervaringen worden deelnemers mee op reis genomen. Deze leerervaringen worden altijd onderbouwd met onderzoek om de richting te bepalen en de ROI te krijgen. Het inzetten van een diversiteit aan formaten (audio, video, afbeelding en tekst), zodat er sprake is van keuzevrijheid. Beschermd achter een gebruiksvriendelijke online leeromgeving, overal én op elk gewenst moment beschikbaar.

  Inspireren

  Een aansprekende leerervaring speelt in op het natuurlijk gedrag van mensen (bekijk onderstaande video). Mensen volgen een online cursus als ze gemotiveerd zijn. Als ze het leuk vinden en vanuit hun inspiratie er echt stappen mee maken. Een goede online cursus draait om het gevoel dat de deelnemer heeft tijdens het volgen van de cursus. Als de ervaring afgestemd is op hen als persoon en als deze tegemoet komt aan de kernbehoeften van mensen.

  Geven

  Leren gebeurd als er in de leerervaring sprake is van verbinding tussen de deelnemer en de online instructeur. Mensen hebben elkaar nodig om vooruit te komen in het leven zowel privé als op het werk. De mate van aanwezigheid van een online instructeur is hierin heel belangrijk. Verbinding maken gebeurd ook bij blended learning leerervaringen. Dit is een mix van reallife en innovatieve online technieken die de deelnemer helpt leren.

  Visie

  Het doel van het leven is leren, ontwikkelen en vooruitkomen.

  Ik geloof dat als iedereen alleen zijn kerntalenten inzet dat de wereld een stuk mooier wordt. Doe wat je leuk vind. Doe waar je goed in bent. Doe dit vaker. Weet je niet waar je goed in bent kijk dan terug naar je eerste levensjaren toen je nog geen of weinig verplichtingen had. 

  Vertrouw op de ander, besteedt zo snel mogelijk dingen uit die niet binnen je kerntalenten vallen. Leef vanuit de liefde en overwin constant je angsten. Denk in overvloed en elimineer schaarste, er is genoeg.