Over mij

Wie help ik en met wat help ik je

Ik help trainer, coach, adviseur en kennisondernemer. Dit doe ik met bedrijfswebsites.

Een bedrijfswebsite is zeer geschikt als je al een aantal klanten hebt gehad en vaker de vraag krijgt of je ook een website hebt. Een website hebben is namelijk bijna een vanzelfsprekendheid.

Een website is een belangrijk middel waarmee je waarde kunt leveren aan je potentiële klanten.

Voor jou is een website natuurlijk een investering. Deze investering geeft aan dat je serieus verder wilt werken aan het uitbouwen van je bedrijf. Graag bouw ik een website waarop jouw potentiële klanten jou kunnen vinden, contact met je op kunnen nemen en waar ze klant worden.

of 

Ik help trainer, coach, adviseur en kennisondernemer die hun kennis online willen verspreiden middels online cursussuen. Dit doe ik met het onlinecursusplatform.

We gaan een stap verder dan je bedrijfswebsite en bouwen je online onderneming: de techniek, het ontwerp, de marketing. We implementeren, lanceren en ik sta naast je om je omzetdoelen te bereiken.

Het onlinecursusplatform is zeer geschikt voor jou als ondernemer (trainer, coach, adviseur en kennisondernemer) als je ZELF of SAMEN met ons je platform wil vullen en beheren. Dit platform is de basis en wordt op maat gemaakt voor jou!

Voor jou is het onlinecursusplatform een investering. Deze investering wordt gevoed door je ambities om meer mensen te helpen, meer geld te verdienen online en waarde op de automatische piloot aan te leveren bij je klanten. 

Waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen

Samenwerken om verder te komen doe je met mensen die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw doelen. 

Mijn achtergrond als vormgever, fotograaf en sociaal pedagogisch hulpverleners zet ik allemaal in bij VideoCursusOnline. Dit is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit doe ik met passie en plezier.

Ik ben een kartrekker met overzicht, die zich erg makkelijk en goed kan inleven in de ondernemer en klanten. Daarnaast ben ik in staat om iets mooier en functioneler te maken. Deze talenten zet ik met heel veel plezier in voor ondernemers. Dat is voor veel van mijn klanten de hoofdreden waarom ze bij mij komen. Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

u

Waarom wil ik je zo graag helpen.

Het doel van het leven is leren. Jij, als trainer, coach, adviseur en kennisondernemer hebt waarde die je aan andere wilt overbrengen. Dat vind ik mooi. Ik werk graag samen met mensen die ook voor groei gaan.

Als iedereen alleen zijn kerntalenten inzet wordt de wereld een stuk mooier. Doe wat je leuk vind. Doe waar je goed in bent. Doe dit vaker. 

Weet je niet waar je goed in bent? Kijk dan terug naar je eerste levensjaren toen je nog geen of weinig verplichtingen had. Dat wat je graag deed, deed je vaker en leverde je energie op.

u

Waar wil ik met je naar toe

Graag streef ik er naar om jou verder te helpen dan jezelf had gedacht! 

Je moet het zelf doen (het is jouw bedrijf) maar je hoeft het niet alleen te doen. Dus zelf, maar niet alleen. 

Ik help je met een het neerzetten van een goede website die werkt door potentiele klanten je kunnen vinden, contact met je op kunnen nemen en waar ze klant worden. 

onlinecursuswebsites.nl speciaal voor ondernemers die willen groeien met online cursussen. VCO helpt je graag. 

Onlinecursuswebsites.nl is een onderdeel van VCO. Op onze andere website laten we je exact zien waarmee wij jou kunnen helpen. Ben je van plan om een online cursus aan te bieden bekijk dan eens deze video. Door in te spelen op het gedrag van mensen in je online cursus wordt deze veel waardevoller en leuker 🙂

VCO gaat voor

VCO gaat voor inhoudelijk waarde bieden, realistische prijzen vragen en verkopen vanuit het hart. We gaan er altijd van uit dat een potentiële klant de juiste informatie nodig heeft, zodat deze zelf kan beslissen of een dienst aansluit op zijn of haar behoefte. Het gaat bij VCO altijd om onze klant en de klanten van onze klanten. We zijn zeer betrokken en hebben een mensgerichte werkwijze.

Dit zijn voorbeelden van onze klanten en hun wensen

Dit zeggen klanten over Onne

Carolina van Rooy

Loopbaancoach, CoachCaro

Onne heeft mijn online academy opgezet en twee e-books vormgegeven. Het ziet er echt prachtig uit. Onne is niet alleen een geweldige vormgever, maar luistert ook goed naar zijn klanten. Hij wilde dat ik blij was met zijn werk en bleef net zolang doorgaan totdat ik geen opmerkingen meer had.

Nicole de Swart

Requirements technieken expert, Reaco Academie

Heel prettig met Onne samengewerkt aan een aantal online modules voor Slachtofferhulp Nederland! Ik de inhoud, hij de creatieve visuele vormgeving.

Michelle Smelik

Trainer, Slachtofferhulp Nederland

Ik ben Bram de Vrind en ik maak media producties voor magazines en bedrijven over fietsen. Als journalist heb ik een goede en representatieve website nodig om mezelf in de kijker te spelen bij potentiële opdrachtgevers. Ik ben bij Onne terecht gekomen na een slechte ervaring bij een eerder opdrachtgever. Ik had al prettig met hem samengewerkt rondom mijn logo en visitekaartje. Ik verwachtte met name commitment van hem zodat we samen tot een goed resultaat zouden komen. Ik wilde dat Onne vanuit zijn expertise met eigen ideeen kwam. De website is in middels klaar en helemaal naar mijn wens. We hebben prettig samengewerkt rondom dit project. Ik heb zijn drive en creativiteit als prettig ervaren. Zijn creativiteit en gevoel voor design zijn echte talenten. Mijn verwachtingen zijn dan ook overtroffen. Ik raad Onne dan ook van harte aan als websitebouwer en vormgever. Aarzel niet, neem contact met hem op en je zult snel tot resultaten komen. Wil je het resultaat zien van de website die hij heeft gebouwd: neem een kijkje op www.defietsjournalist.nl.

Bram de Vrind

Journalist, De Fietsjournalist

Aangezien ik een online-academie wilde ontwikkelen voor mijn praktijk voor relatietherapie ben ik met Onne in zee gegaan.

Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen!

Ferdinand Bijzet

Trainer, opleider, eigenaar Kempler Instituut Nederland, Relatie Herstel

Ik heb Onne leren kennen als bijzonder vriendelijk en behulpzaam, vakbekwaam en bijzonder creatief. Daarom is hij DE persoon waar je moet zijn wanneer je een online academie met trainingen wilt starten. Karin van Toor

Pianocoach, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid i.o., Beter presteren is te leren, Musica EduArta

Ik was al een aantal jaren bezig met online marketing voor mijn bedrijf VolZicht. Ik ben heel blij met de coaching die ik van Onne heb gehad om van mijn chaos een mooi gestructureerd geheel te vormen. Daarnaast heeft hij me ook praktisch geholpen op verschillende punten. Hij heeft de layout van diverse webinars en ebooks vorm gegeven. En feedback gegeven op mijn website. En goede richting en feedback heb ik van hem ontvangen over mijn emailmarketing. Mijn bedrijf is er op vooruit gegaan, maar ik zelf ook. Ik heb nu echt duidelijk hoe ik mensen kan helpen binnen het aanbod dat ik heb. Dank je wel hiervoor.

Karin Hogenboom

Helpt mensen hoe je goed voor je ogen zorgt zodat ze goed zien zonder bril of lenzen op natuurlijke wijze., VolZicht

Onne heb ik ervaren als een deskundige die echt verstand van zaken heeft. Hij geeft uitleg op een heldere en vriendelijke manier. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik raad Onne zeker aan als je je wilt ontwikkelen met online programma’s. Dank Onne en tot een volgende keer !

Hanneke van den Berg

Psycho-social Therapist, Hanneke van den Berg Coach Counseling Training