Wordt ik jouw persoonlijke online ontwerper?

Ik hou van websites, ik hou van online trainingen, ik ben dol op het helpen en inspireren van mensen en ik heb het geluk gehad om een succesvolle carrière rond alle drie te kunnen bouwen. VideoCursusOnline is mijn persoonlijke streven om ondernemers en organisaties te helpen die graag een website, leeromgeving of online cursus op maat willen hebben!

Wie help ik

Mijn naam is Onne Kierkels en VideoCursusOnline is mijn onderneming. Vanuit deze onderneming help ik ervaren zzp-ers, ondernemers en (MKB)bedrijven die willen groeien en hun medewerkers en klanten online willen laten leren. De ervaring leert dat mijn klanten graag eerst starten met een (online cursus) website. Door met het website proces te starten komt er enorm veel helderheid in de plannen van de ondernemer. 

  • ZZP-ers en ondernemers willen graag een online product hebben dat ze herhaaldelijk kunnen verkopen met minder inspanningen.
  • (MKB)bedrijven willen graag een online (blended)leertraject hebben waar medewerkers hun persoonlijke doelen en de bedrijfsdoelen mee gaan bereiken.

Twee verschillende invalshoeken voor het maken van een leerervaring. Dit vraagt ook verschillende benaderingswijze. Het doel is hetzelfde mensen van A naar B brengen.  

 

Waarom met mij

Samenwerken om verder te komen doe je met mensen die hun sporen verdiend hebben en toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw doelen. Zo iemand ben ik voor jou.

Mijn achtergrond als vormgever, fotograaf en sociaal pedagogisch hulpverleners zet ik allemaal in bij VideoCursusOnline. Dit is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit doe ik met passie en plezier.

Mijn talenten om af te stemmen op de ander, me in te leven in de ander en van iets nog meer moois maken zet ik met heel veel plezier in voor jou. Dat is voor veel van mijn klanten de hoofdreden waarom ze bij mij komen.

Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

VideoCursusOnline levert leerervaringen

waar mensen graag aan beginnen, in actie in blijven en resultaten mee behalen.

Visie, waarden en werkwijze

Met VideoCursusOnline maak ik online cursussen op maat waar deelnemers graag aan beginnen, actie in blijven zetten en resultaten mee behalen. Dit doen we vanuit drie waarden: Creatief, inspireren en geven

Creatieve leerervaringen

In creatieve leerervaringen worden deelnemers mee op reis genomen. Deze leerervaringen worden altijd onderbouwd met onderzoek om de richting te bepalen en de ROI te krijgen. Het inzetten van een diversiteit aan formaten (audio, video, afbeelding en tekst), zodat er sprake is van keuzevrijheid. Beschermd achter een gebruiksvriendelijke online leeromgeving, overal én op elk gewenst moment beschikbaar.

Inspirerende leerervaring

Een aansprekende leerervaring speelt in op het natuurlijk gedrag van mensen (bekijk onderstaande video). Mensen volgen een online cursus als ze gemotiveerd zijn. Als ze het leuk vinden en vanuit hun inspiratie er echt stappen mee maken. Een goede online cursus draait om het gevoel dat de deelnemer heeft tijdens het volgen van de cursus. Als de ervaring afgestemd is op hen als persoon en als deze tegemoet komt aan de kernbehoeften van mensen.

Geven

Leren gebeurd als er in de leerervaring sprake is van verbinding tussen de deelnemer en de online instructeur. Mensen hebben elkaar nodig om vooruit te komen in het leven zowel privé als op het werk. De mate van aanwezigheid van een online instructeur is hierin heel belangrijk. Verbinding maken gebeurd ook bij blended learning leerervaringen. Dit is een mix van reallife en innovatieve online technieken die de deelnemer helpt leren.

Visie op online leren

Ik geloof dat ieder mens wil leren en spelen en het liefst zoals we dat vroeger als kind deden. We deden alleen wat we leuk vonden en waar we goed in waren. Al onze energie ging naar het inzetten van onze talenten.

Ik geloof dan ook in een toekomst waarin de leerstof op maat wordt aangeboden op elk gewenst moment en op elke manier die het beste bij jouw individuele interesses, karakter en manier van leren past.

Het lijkt me fantastisch om te leven in die wereld waarin we al onze kennis en vaardigheden continu met elkaar delen en van elkaar leren en samen verder groeien. Het leven waar iedereen geeft en ontvangt met open hart.

Methode

Ik zet mijn eigen 7-stappen methode in. Deze methode is gebaseerd op onderzoek, kennis, ervaring en testen. Het is afhankelijk van je doel of het nodig is om exact alle stappen te doorlopen. De 7-stappen zijn hulpmiddelen en flexibel inzetbaar. 

Inspiratie haal ik van diverse online platforms, blogs, succesvolle online ondernemers, ontwerpers en succesvolle Amerikaanse online instructeurs.

Video

Video (interactief) of animatie is een effectieve manier om de boodschap over te brengen op het moment dat er sprake is van beweging in het leerproces. Video wordt gebruikt:

  • om te laten zien hoe iets werkt of is samengesteld
  • voor het bereiken van een gedragsverandering
  • om verhalen te vertellen