Haal meer uit jezelf: zet jouw kennis en vaardigheden om in een online cursus

door aug 19, 2019BLOG, Online Cursussen0 Reacties

Ben jij een expert in iets? Vind je het leuk om anderen iets te leren? Om een positieve invloed te hebben op het leven van iemand anders? Maak dan nu je eigen online cursus. Want jij hebt kennis of vaardigheden die waardevol zijn voor anderen om te leren. En daar kun je (meer) geld mee verdienen. 

Jij hebt iets waardevols aan een ander te leren en je bent nu al een paar stappen voor op je doelgroep. Jij weet en kan meer dan zij. Zij willen van jou leren. Want mensen leren graag van iemand die hen het pad laat zien, iemand die er voor hen is en iemand die ze vertrouwen. 

Er zijn verschillende soorten ondernemers die een online cursus succesvol kunnen inzetten

Herken jij je in één van onderstaande?

1. De ondernemer die een autoriteit is op een bepaald vakgebied 

Je krijgt goed betaald voor je kennis en jarenlange ervaring. Je hebt een bloeiend bedrijf maar zit vast in je tijd. Je wilt meer mensen helpen dan je nu persoonlijk kunt. Of je wil gewoon meer verdienen dan je nu doet. 

2. Je hebt een baan en veel kennis en ervaring met een specifiek onderwerp

Dat onderwerp kan met je baan te maken hebben maar kan ook een uit de hand gelopen hobby zijn. Bijvoorbeeld gitaar spelen, bruiloften organiseren, voedingsadvies geven of … 

3. Je hebt al een online cursus 

Dan weet je hoe het is om een online cursus te maken. En als deze succesvol is weet je wat het oplevert om er nog een te maken.

Elke hierboven beschreven situatie biedt kansen om geld te verdienen met jouw kennis en vaardigheden. Het aller-aller belangrijkste voor succes op jouw gebied, ongeacht de situatie waarin je zit, is dat je kiest om waardevol te zijn voor je klanten. Dat is ook altijd mijn uitgangspunt.  

Herken jij je in één van bovenstaande typen ondernemers? En wil jij graag een succesvolle online cursus hebben? Maar heb je niet zo’n zin in de technische kant ervan? Dan heb ik nu iets interessants voor je: ga naar onlinecursuswebsites.nl 

Je bespaart hier in ieder geval veel tijd, energie en geld mee. 

Ik vind het ook erg leuk om de kansen voor jouw onderneming te bespreken, ik zit namelijk altijd vol inspiratie! Dus je kunt ook altijd direct contact met me opnemen. Stuur een e-mail naar onne@videocursusonline.nl of vul het contactformulier in op de website. Tot snel!

 

Creatieve groet,

 

Onne

VCO

onlinecursuswebsites.nl