Een website voor de ondernemer die wil groeien

Jij je onderwerp en inhoud, ik de vormgeving en techniek, samen de strategieën

In een gratis online sessie bespreken we de mogelijkheden voor jouw onderneming

Wat heb je aan het einde van deze sessie?

 • Je ontvangt een gedegen advies over jouw wensen rondom je website 
 • Je weet welke volgende stap je het beste kunt gaan nemen
 • Je ervaart frisse inspiratie om die volgende stap te zetten en ideeën uit te werken 
 • Je merkt of jij en ik een team kunnen vormen dat in staat is om je onderneming te laten groeien
 • Je leert over de alles in een oplossing die VideoCursusOnline jou kan bieden voor je website. 

Online sessie aanvragen

Vul direct hieronder je gegevens in, dan maken we een afspraak

14 + 10 =

Een website om te groeien? Waarom eigenlijk?

 • Je hebt een brandend verlangen om die volgende stap te gaan zetten
 • Je wilt een WordPress website die strategisch goed is opgebouwd
 • Je wilt geld verdienen met je website
 • Je wilt een kwalitatief goede website die geschikt is om uit te bereiden met een leeromgeving
 • Je wilt een website die uit te bereiden is met een winkelfunctie
 • Je wilt een website die gericht is op conversie
 • Je wilt er op kunnen vertrouwen dat je via Google gevonden wordt
 • Je wilt met vertrouwen je potentiële klanten naar je website kunnen sturen
 • Je wilt een plek waar alles wat jou ondernemer maakt is gebundeld
 • Je wilt je producten en diensten laten zien

Onne ken ik al een aantal jaren. We hebben samen in een marketingcursus en Mastermind groep gezeten. Ik was daarom blij dat hij zijn video online cursus lanceerde want al jaren loop ik aan te hikken om de opdrachten die ik voor mijn klanten heb te digitaliseren. Ik wil ze graag hun opdrachten in een online omgeving laten maken. Intussen ben ik dat aan het doen. Ik ben nog niet klaar. Ik ben druk bezig. Onne zorgt ervoor dat ik ook wel bezig blijf. Als ik vastloop krijg ik direct feedback hoe kan ik verder. Als ik een vraag stel krijg ik vrij snel antwoord. Als ik een vraag heb over feedback voor de inhoud van de cursus omdat ik denk dat het niet zo werkt. Dan past hij dit ook direct aan. Ik ben super blij en ik hoop snel mijn training aan jullie te kunnen laten zien.

Carolina van Rooy

Loopbaancoach, CoachCaro

Ik ben Bram de Vrind en ik maak media producties voor magazines en bedrijven over fietsen. Als journalist heb ik een goede en representatieve website nodig om mezelf in de kijker te spelen bij potentiële opdrachtgevers. Ik ben bij Onne terecht gekomen na een slechte ervaring bij een eerder opdrachtgever. Ik had al prettig met hem samengewerkt rondom mijn logo en visitekaartje. Ik verwachtte met name commitment van hem zodat we samen tot een goed resultaat zouden komen. Ik wilde dat Onne vanuit zijn expertise met eigen ideeen kwam. De website is in middels klaar en helemaal naar mijn wens. We hebben prettig samengewerkt rondom dit project. Ik heb zijn drive en creativiteit als prettig ervaren. Zijn creativiteit en gevoel voor design zijn echte talenten. Mijn verwachtingen zijn dan ook overtroffen. Ik raad Onne dan ook van harte aan als websitebouwer en vormgever. Aarzel niet, neem contact met hem op en je zult snel tot resultaten komen. Wil je het resultaat zien van de website die hij heeft gebouwd: neem een kijkje op www.defietsjournalist.nl.

Bram de Vrind

Journalist, De Fietsjournalist

Ik heb Onne leren kennen als bijzonder vriendelijk en behulpzaam, vakbekwaam en bijzonder creatief. Daarom is hij DE persoon waar je moet zijn wanneer je een online academie met trainingen wilt starten. Karin van Toor

Pianocoach, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid i.o., Beter presteren is te leren, Musica EduArta

Linda Jeekel training en coaching

Eerste heeft Linda haar complete branding door VideoCursusOnline laten ontwerpen. Dit betreft het logo, de kleuren, het lettertype, de layout en de sfeer. Het logo is later gewijzigd. De website is opgezet, de producten zijn bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Linda.

Linda is ook actief op YouTube waar video’s voor zijn ontworpen.  

De Talentenexpert

Eerst heeft VideoCursusOnline het logo van De Talentenexpert ontworpen. Daarna is de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn samen met Marianne gemaakt. Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Marianne.

 

Faktor5

Jeannette en VideoCursusOnline werken al meer dan 10 jaar samen in verschillende periodes. De website is van de grond af opgebouwd. Faktor5 maakt gebruik van partners die door Jeannette zijn opgeleid. Er is een winkel met fysieke en digitale producten in de website en een online leeromgeving met diverse opleidingen. 

De Fietsjournalist

Eerst heeft VideoCursusOnline het logo van De Fietsjournalist ontworpen. Daarna is de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn van Bram (hij is journalist). Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in korte tijd, en nauwe samenwerking en sparring over de online ondernemeing van Bram.

 

Coach Caro

Een website gehost op de VCO-server. Buiten het logo om is de totale branding (kleuren, foto’s, icoontjes, layout verzorgd door VideoCursusOnline. De producten zijn samen bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Carolina. In de website is ook een online leeromgeving met betalingssysteem geintegreerd.