GRATIS ONLINE SESSIE

Vul het formulier in, je krijgt snel antwoord.

In deze online sessie van 45 – 60 minuten gaan wij in op jouw situatie en nemen we ideeën/stappen/strategieën. We bespreken waar je tegenaan loopt, wat je nodig denkt te hebben en bekijken of ik of iemand uit mijn netwerk jou verder kan helpen.

In dit gesprek ga je leren

  • Hoe je snel goede online producten maakt waar je doelgroep op zit te wachten.
  • Welke stappen nodig zijn om een online leerervaring te bouwen.

Wat levert deze sessie je op

  • Inzicht in het opbouwproces van een online leerervaring.
  • Een dosis aan nieuwe, uitdagende ideeën en inspiratie.
  • Het gevoel dat je er zeker niet alleen voor staat.

Heb je ambitie om jouw business een boost te geven? Wil je jouw doelen echt realiseren en daardoor succesvoller zijn samen met je klanten of medewerkers?

Geef je dan op voor een online sessie

Meldt je aan via een ingevuld google formulier.

Onne

Onne Kierkels is een gepassioneerde mensen helper. Hij begint niet gelijk met het aanbieden van zijn diensten, maar kijkt eerst hoe zijn potentiële klant in elkaar zit en op welk niveau van persoonlijke ontwikkeling hij/zij zit. Zo kun je een zeer interessant eerste gesprek met Onne hebben, zonder dat je gelijk zakelijk hoeft te zijn.

Andine van Dijk

Nagelstylist - Eigenaar bij, Nails by Hand

Onne heeft mij van raad voorzien tijdens een online consult. Hij heeft enorm naar mij geluisterd, vragen gesteld en hierna tips gegeven voor mijn bedrijf. 
Zo wist hij precies sturing te geven richting mijn einddoel. Iets wat je als zelfstandig ondernemer soms uit het oog verliest, omdat je veel in het hier en nu leeft en denkt. Juist de vragen rondom de toekomst en mijn plannen voor mijn bedrijf in de toekomst, maakt dat ik weer volledig in het zadel ben gaan zitten. Zijn visie op ondernemen en expertise op dit gebied, maakt dat ik na de zomervakantie van 2018 mijn plannen zo heb aangepast dat het nu klopt bij wat ik voor ogen heb. 
Hij heeft mij weer hernieuwde energie gegeven, met een overstijgend advies ten aanzien van mijn bedrijf en al mijn wensen en ideeën.
Ook hebben we gesproken over de waarden van mijn bedrijf en mijn kernwoorden voor het jaar 2018. Zo heeft hij zijn eigen kernwoorden van zijn bedrijf gedeeld en heeft hij mij hier enorm mee geïnspireerd. 
Ik ben ontzettend dankbaar voor de digitale ontmoeting met Onne. Hij heeft me getriggerd om belangrijke beslissingen te nemen.

Jennie de Weerd

Coach - Trainer - Pedagoog, Kindertraining Nederland

De manier waarop Onne creatief en conceptueel meedenkt is een verademing te noemen. Onne heeft zeer goede ideeën ingebracht om de methode MagIkVanJou in de markt te zetten en vorm te geven. Verder ken ik Onne als een man die op een plezierige en openhartige wijze met anderen omgaat. Dit blijkt onder andere uit zijn rol in Impulsgroep.

Herman Delwig

Inspirator in ondernemen, Groepsimpuls