Onne heeft mijn online academy opgezet en twee e-books vormgegeven. Het ziet er echt prachtig uit. Onne is niet alleen een geweldige vormgever, maar luistert ook goed naar zijn klanten. Hij wilde dat ik blij was met zijn werk en bleef net zolang doorgaan totdat ik geen opmerkingen meer had. Nicole de Swart

Requirements technieken expert, Reaco Academie

Heel prettig met Onne samengewerkt aan een aantal online modules voor Slachtofferhulp Nederland! Ik de inhoud, hij de creatieve visuele vormgeving.

Michelle Smelik

Trainer, Slachtofferhulp Nederland

Aangezien ik een online-academie wilde ontwikkelen voor mijn praktijk voor relatietherapie ben ik met Onne in zee gegaan.

Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen! Ferdinand Bijzet

Trainer, opleider, eigenaar Kempler Instituut Nederland, Relatie Herstel

Ik was al een aantal jaren bezig met online marketing voor mijn bedrijf VolZicht. Ik ben heel blij met de coaching die ik van Onne heb gehad om van mijn chaos een mooi gestructureerd geheel te vormen. Daarnaast heeft hij me ook praktisch geholpen op verschillende punten. Hij heeft de layout van diverse webinars en ebooks vorm gegeven. En feedback gegeven op mijn website. En goede richting en feedback heb ik van hem ontvangen over mijn emailmarketing. Mijn bedrijf is er op vooruit gegaan, maar ik zelf ook. Ik heb nu echt duidelijk hoe ik mensen kan helpen binnen het aanbod dat ik heb. Dank je wel hiervoor. Karin Hogenboom

Helpt mensen hoe je goed voor je ogen zorgt zodat ze goed zien zonder bril of lenzen op natuurlijke wijze., VolZicht

Onne heb ik ervaren als een deskundige die echt verstand van zaken heeft. Hij geeft uitleg op een heldere en vriendelijke manier. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik raad Onne zeker aan als je je wilt ontwikkelen met online programma’s. Dank Onne en tot een volgende keer ! Hanneke van den Berg

Psycho-social Therapist, Hanneke van den Berg Coach Counseling Training

Coach Caro – Online Roadmap

In haar responsive website (ook door VCO gemaakt) is een online leeromgeving gemaakt. Die naadloos aansluit op de totale branding van Coach Caro. Hierin wordt een online cursus aangeboden voor ‘mensen die vastlopen in hun werk en niet meer weten hoe ze verder moeten’.

Carolina werkt nu hard onder coaching en advies van mij aan haar online cursus.

Bootcamp4Kids – Ik word geheim agent

Bootcamp4kids heeft een online leeromgeving met online cursus genaamd: “Ik word geheim agent”, voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Met daaraan gekoppeld een Hardcover kinder Doe-Boek.

De 11 video’s, waarin ik de geheime agent speel, zijn door mij opgenomen met een Selfiecamera om de snelheid van het vakgebied te laten zien. Alles in een thematische spannende sfeer.

Relatie-Herstel – S.A.M.E.N.

Relatie Herstel heeft nu een online leeromgeving met 15 online cursussen (video, audio en tekst based) voor stellen die in een vertrouwenscrisis zitten en hier S.A.M.E.N. uit gaan komen. De structuur van de cursus, de branding, de academie, de uiteindelijke video opnames zijn gemaakt en geëdit door VideoCursusOnline.

De online cursus S.A.M.E.N. is voor klanten en samenwerkingspartners (affiliates).

Relatie Herstel en VideoCursusOnline werken al 2,5 jaar samen.

Art Academie – 3×3 

Atelier Aden heeft een online academie met vijf online cursussen voor creatieven. Ook het logo, diverse ebooken en Facebookposts horend bij de online cursussen van Atelier Aden en zijn door VideoCursusOnline ontworpen. 

Video 1 – Les 2 Ondergronden

Reaco academie – Agile requirementes en user stories

Reaco academie is een online academie waar eerst een pilot versie op heeft gedraaid. Vervolgens is de pilot uitgebreid en is er een volledige en succesvolle training ontstaan. De training is bedoeld voor Agile analisten. VideoCursusOnline helpt Nicole de training te maken van pilot tot en met lancering. Ook de emailmarketing, salespagina’s, online academie, ebooken en ‘learning by design’-ontwerpen worden en zijn door VideoCursusOnline ontworpen. 

Faktor5 – Basistraining & Training Specialist eenzaamheid

De Faktor5 academie zit boordevol content. De cursus Creatief Leven, Basis Training en Training Specialist Eenzaamheid. De academie biedt plaats aan een complete blended jaartraining waar professionals zich kunnen scholen in het specialisme ‘eenzaamheid’. De complete branding van de academie is door VideoCursusOnline op maat ontworpen.  De producten zijn online verbeterd, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles met minimale instructies over de online business van Jeannette.

Nu (jan 2019) zijn we bezig om de community met specialisten groter, beter en effectiever te maken. 

 

Nailsbyhand – Nails4Profit

Andine van Dijk is een nagelstyliste uit Gouda. Ze heeft haar eigen succesvolle salon en helpt andere nagelstyliste om dit ook te bereiken. Daarvoor heeft ze het programma Nails4Profit bedacht. In 6 weken tijd zet je via online lessen een succesvolle salon op en je maakt ondertussen ook je ondernemingsplan. 

3 Skype sessies waren er nodig om deze ambitieuze onderneemster te sturen in het proces. Ze schreef op mijn advies de lessen helemaal uit. Ze ontvang van mij begeleiding waardoor ze snel keuzes kon maken. De pilot verliep smooth en de online omgeving was in no-time helemaal ingericht met tekst, vormgeving en audio. Andine de inhoud, VideoCursusOnline de rest. We installeerde webinarsoftware, maakte het webinar en Andine concludeerde al snel dat ze het super leuk vond. Een heel effectieve succesvolle samenwerking!