ONLINE CURSUS OP MAAT

Als ondernemer heb je misschien al een online cursus en die wil je online aanbieden in een verbeterde versie. Of je wilt graag een online cursus en hebt gewoon concreet hulp nodig om die online te brengen.

Natuurlijk wil je een online cursus die precies dat verhaal vertelt dat jouw klanten nodig hebben. Een cursus waar men graag aan begint, stappen in maakt en met resultaat afrondt.

Heb je hulp nodig bij het vertellen van dit verhaal dan kan VideoCursusOnline jou helpen met twee pakketten

Pakket 1

Je hebt een cursus en wil een verbeterde versie online aanbieden

 • Learning by design vormgeving van de lessen van de online cursus
  • grafisch vormgeving van checklisten, interactieve pdf’s, afbeeldingen
  • didactische verbeteringen afgestemd op online leren
  • eenduidigheid en structuur
  • marketing advies 

Pakket 2

Je wil een online cursus en hebt concrete ontwerp en didactische hulp nodig

 • Wij bedenken de online cursus. Ik begeleid jou vanuit een 7 staps-proces, ik houd jou scherp en actief in het proces, we sparren over wat het beste is voor jou en je klanten, ik geef didactische adviezen en wij implementeren Gamification principes. Elke stap is 60 minuten Skypen (wij bedenken). Gedurende het 7 staps-proces ga ik al aan de slag met het online brengen van de onderdelen die al beschikbaar zijn. 
 • Video opnames en editing 
 • Learning by design vormgeving van de lessen 
  • grafisch vormgeving van checklisten, interactieve pdf’s, afbeeldingen.
  • didactische verbeteringen
  • eenduidigheid en structuur
  • marketing advies

Heel prettig met Onne samengewerkt aan een aantal online modules voor Slachtofferhulp Nederland! Ik de inhoud, hij de creatieve visuele vormgeving.

Michelle Smelik

Trainer, Slachtofferhulp Nederland

Aangezien ik een online-academie wilde ontwikkelen voor mijn praktijk voor relatietherapie ben ik met Onne in zee gegaan.

Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen!

Ferdinand Bijzet

Trainer, opleider, eigenaar Kempler Instituut Nederland, Relatie Herstel

Onne heb ik ervaren als een deskundige die echt verstand van zaken heeft. Hij geeft uitleg op een heldere en vriendelijke manier. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik raad Onne zeker aan als je je wilt ontwikkelen met online programma’s. Dank Onne en tot een volgende keer !

Hanneke van den Berg

Psycho-social Therapist, Hanneke van den Berg Coach Counseling Training

Relatie Herstel Academie

Relatie Herstel heeft 15 online cursussen (video, audio en tekst based) voor stellen die in een vertrouwenscrisis zitten en hier S.A.M.E.N. uit gaan komen. 

De structuur van de cursussen, de branding, de academie, de uiteindelijke audio en video opnames zijn gemaakt en geëdit door VideoCursusOnline. 

Bootcamp4Kids academie

Bootcamp4kids heeft een online academie met een online training genaamd: “Ik word geheim agent”, voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het is een thematische online training die kinderen actief meeneemt in het worden van geheim agent. Aan de online training is een Hardcover kinder Doe-Boek gekoppeld.

Art Academie

Atelier Aden heeft een online academie met vijf online training voor creatieven. Ook het logo, diverse ebooken en Facebookposts horen bij de online trainingen van Atelier Aden deze zijn ook door VideoCursusOnline ontworpen. 

Video 1 – Les 2 Ondergronden en achtergronden

Video 2 – Annemiek vertelt over onze samenwerking