Unieke (online training) website

Website ontwerp en Hostingjaarservice

Als ondernemer wil je een website die precies vertelt wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Wil je het ontwerpen van je website uitbesteden dan bied ik met VideoCursusOnline een aantal ontwerppakketten. Om nog betere services te kunnen verlenen werk ik samen met een ICT partner bedrijf. Die helpt VideoCursusOnline met de technische randvoorwaarden. 

Pakket 1

De totale website

 • Huisstijl ontwerp
 • Website ontwerp (SEO, branding en teksten)
 • Hosting jaarservice
 • Technische ondersteuning en advies – BONUS
 • Online marketing sparren – BONUS

Pakket 2

De totale website

+ ONLINE TRAINING PAGINA’S + WINKEL

 • Huisstijl ontwerp
 • Website ontwerp (SEO, branding en teksten) 
 • Hosting jaarservice
 • Online training pagina’s
 • Winkel
 • Technische ondersteuning en advies – BONUS
 • Online marketing sparren – BONUS

Onne ken ik al een aantal jaren. We hebben samen in een marketingcursus en Mastermind groep gezeten. Ik was daarom blij dat hij zijn video online cursus lanceerde want al jaren loop ik aan te hikken om de opdrachten die ik voor mijn klanten heb te digitaliseren. Ik wil ze graag hun opdrachten in een online omgeving laten maken. Intussen ben ik dat aan het doen. Ik ben nog niet klaar. Ik ben druk bezig. Onne zorgt ervoor dat ik ook wel bezig blijf. Als ik vastloop krijg ik direct feedback hoe kan ik verder. Als ik een vraag stel krijg ik vrij snel antwoord. Als ik een vraag heb over feedback voor de inhoud van de cursus omdat ik denk dat het niet zo werkt. Dan past hij dit ook direct aan. Ik ben super blij en ik hoop snel mijn training aan jullie te kunnen laten zien. 

Carolina van Rooy

Loopbaancoach, CoachCaro

Ik ben Bram de Vrind en ik maak media producties voor magazines en bedrijven over fietsen. Als journalist heb ik een goede en representatieve website nodig om mezelf in de kijker te spelen bij potentiële opdrachtgevers. Ik ben bij Onne terecht gekomen na een slechte ervaring bij een eerder opdrachtgever. Ik had al prettig met hem samengewerkt rondom mijn logo en visitekaartje. Ik verwachtte met name commitment van hem zodat we samen tot een goed resultaat zouden komen. Ik wilde dat Onne vanuit zijn expertise met eigen ideeen kwam. De website is in middels klaar en helemaal naar mijn wens. We hebben prettig samengewerkt rondom dit project. Ik heb zijn drive en creativiteit als prettig ervaren. Zijn creativiteit en gevoel voor design zijn echte talenten. Mijn verwachtingen zijn dan ook overtroffen. Ik raad Onne dan ook van harte aan als websitebouwer en vormgever. Aarzel niet, neem contact met hem op en je zult snel tot resultaten komen. Wil je het resultaat zien van de website die hij heeft gebouwd: neem een kijkje op www.defietsjournalist.nl.

Bram de Vrind

Journalist, De Fietsjournalist

Ik heb Onne leren kennen als bijzonder vriendelijk en behulpzaam, vakbekwaam en bijzonder creatief. Daarom is hij DE persoon waar je moet zijn wanneer je een online academie met trainingen wilt starten.

Karin van Toor

Pianocoach, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid i.o., Beter presteren is te leren, Musica EduArta

Coach Caro

Een responsive website gehost op de VCO-server. Buiten het logo om is de totale branding (kleuren, foto’s, icoontjes, layout verzorgd door VideoCursusOnline. De producten zijn samen bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online business van Carolina. 

Bootcamp4Kids academie

Bootcamp4kids heeft een online leeromgeving met online training genaamd: “Ik word geheim agent”, voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Met daaraan gekoppeld een Hardcover kinder Doe-Boek

Ook de complete website, emailmarketing, uitnodigingen, diploma’s, beloningen, badges, ebooks en social media headers zijn door VideoCursusOnline gemaakt. Dit alles in 9 verschillende thema’s.

De Fietsjournalist

Eerst heeft VideoCursusOnline het logo van De Fietsjournalist ontworpen. Daarna is de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn van Bram (hij is journalist). Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in korte tijd, en nauwe samenwerking en sparring over de online business van Bram.

 

Relatie Herstel Academie

Relatie Herstel heeft nu een online leeromgeving met 15 online trainingen (video, audio en tekst based) voor stellen die in een vertrouwenscrisis zitten en hier S.A.M.E.N. uit gaan komen. De structuur van de training, de branding, de academie, de uiteindelijke video opnames zijn gemaakt en geëdit door VideoCursusOnline.

De Talentenexpert

Eerst heeft VideoCursusOnline het logo van De Talentenexpert ontworpen. Daarna is de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn samen met Marianne gemaakt. Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online business van Marianne.

 

Art Academie

Atelier Aden heeft een online academie met vijf online training voor creatieven. Ook het logo, diverse ebooken en Facebookposts horend bij de online trainingen van Atelier Aden zijn door VideoCursusOnline ontworpen. 

Linda Jeekel training en coaching

Linda heeft haar complete branding door VideoCursusOnline laten ontwerpen. Dit betreft het logo, de kleuren, het lettertype, de layout, de sfeer.

De website is onder constructie. De producten zijn samen bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online business van Linda.

Linda is ook actief op YouTube waar video’s voor zijn ontworpen.  

Aan haar site wordt nu hard gewerkt.

Reaco academie

Reaco academie is een online academie waar op dit moment (juni 2018) de pilot versie van loopt. De training is bedoeld voor Agile analisten. VideoCursusOnline helpt Nicole de training te maken van pilot tot en met lancering. Ook de emailmarketing, salespagina’s, online academie, ebooken en ‘learning by design’-ontwerpen worden en zijn door VideoCursusOnline ontworpen. Aan haar site wordt nu hard gewerkt. 

Faktor5 academie

Tien jaar geleden (2008) heeft Onne al een boek vormgegeven voor Jeannette. Nu 2018 (juni) is het tijd om haar live trainingen online te brengen in de nieuwe Faktor5 academie. De academie biedt plaats aan een complete blended jaartraining waar professionals zich kunnen scholen in het specialisme ‘eenzaamheid’. De complete branding van de academie is door VideoCursusOnline op maat ontworpen.  De producten zijn online verbeterd, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles met minimale instructies over de online business van Jeannette. De website is onder constructie. 

Op kort termijn verschijnt een 2e en 3e boek van Jeannette vormgegeven door Onne.